Tussenschoolse opvang

Kinderen die tussen de middag op school blijven eten kunnen terecht bij de TSO. Op de Triangel noemen we dat ‘broodschool’. De TSO wordt georganiseerd door de Triangel in samenwerking met Mathil. Een antwoord op een aantal veel gestelde vragen vindt u hieronder.

 

Kan mij kind op school blijven eten? Ja, dat kan. Uw kind kan dan terecht bij de TSO.  Kinderen nemen zelf hun broodtrommel mee en eten hun lunch op onder begeleiding van een pedagogisch medewerker, leerkracht of vrijwilliger.

 

Wat zijn de kosten van het overblijven? We brengen per kind, per keer, 2 euro in rekening. 

 

Hoe moet ik dat betalen? Dit wordt betaald via automatische incasso. 

 

Moet ik mijn kind vooraf aanmelden? Nee, dat is niet nodig. Uw kind kan zonder aanmelding ook komen. Hij/zij krijgt dan een formulier mee voor de automatische incasso en wordt toegevoegd aan de lijst van kinderen die overblijven. 

 

Waar wordt de TSO gehouden? De kinderen die overblijven uit groep 1, 2 en 3 kunnen terecht in het BSO-lokaal. De TSO voor groep 4-8 is in het crealokaal. 

 

Hoe komt mijn kind tussen de middag bij de TSO? Kinderen van groep 1, 2 en 3 worden opgehaald bij de klas. Kinderen van groep 4-8 komen zelfstandig naar het crealokaal. Voor (jonge) kinderen die moeilijk kunnen onthouden dat ze over moeten blijven is het verstandig om de leerkracht even te informeren. Hij of zij kan dan even in de gaten houden dat uw kind ook daadwerkelijk naar de broodschool gaat. 

 

Wie verzorgen de TSO? Voor groep 1, 2 en 3 komt er op maandag, dinsdag en donderdag een pedagogisch medewerker vanuit Mathil. Zij wordt op maandag en dinsdag ondersteund door een vrijwilliger. Voor groep 4-8 komt er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een leerkracht.

 

Zijn er nog andere dingen die ik moet weten? Bij de TSO beginnen en eindigen we de maaltijd met gebed. We lezen aan het eind van de maaltijd een stukje uit de kinderbijbel. Kinderen die graag een tosti willen eten kunnen het tostiapparaat gebruiken. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de school. 

 

En voor en na schooltijd? Voor buitenschoolse opvang (BSO) verwijzen we ouders naar Mathil. Mathil heeft een locatie naast de school waardoor de kinderen op de meeste dagen ’s ochtends in de school gebracht kunnen worden en ’s avonds weer opgehaald.Voor meer informatie over kinderopvang Mathil: www.mathil.nl 

Sinds de zomer van 2016 is er een tweede aanbieder van BSO in Rouveen. Dit is Royal Kids. Ook bij hen kunt u terecht voor kinderopvang. Zij hebben een opvanglocatie aan de Oude Rijksweg. Meer informatie over Royal Kids vindt u op www.kinderopvang-royalkids.nl.

 

 

 

Hervormde Basisschool
‘De Triangel’

Korte Kerkweg 25 
7954 GC Rouveen

telefoon: 0522 – 29 13 55
Directie: Yvonne Fokkens
Mail: directie.triangel@ijsselrijk.nl 

 

parnasys

                   logo ijsselrijk wit
   

ijsselrijk visualisatie voor websites

Het bestuur van de de hervormde basisschool de Triangel is Scholengroep IJsselrijk.
De lokale Raad van Toezicht bestaat uit leden van de Triangel te Rouveen

IJsselrijk bestaat uit 16 scholen, gelegen in Overijssel en Gelderland.
Onderstaande visualisatie geeft weer waar Scholengroep IJsselrijk voor staat:

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van IJsselrijk.

logo